ЗА НАС ПРОДУКТИ КОНТАКТ ГАЛЕРИЯ КАТАЛОГ 2009 ФАЙЛОВЕ EN

Полуремаркета тип SF

Силовозни полуремаркета от типа SF са основно с обем от 23m³ до 63m³. Те са подходящи за превоз на следните материали: цимент, гипс, хоросан, калциев карбонат, железен оксид, пемза, леярски пясък, трошени камъни, фелдшпат, аерирана глина, аерирано стъкло, пепелина, течна тор, суспензии, водни ратвори на вар, водни разтвори на каолин, брашно, едрозърнест пясък, скорбяла, всякакви видове зърно и зърнени култури, овес, палмово брашно, трици, ориз, фуражи, хуск, храни за птици както и много други.

Типър-полуремаркета тип SК

Нашите типър-полуремаркета се произвеждат с вместимост от 38m³ до 89m³. С тях можете да превозвате: пясък, дребен чакъл, цимент, хоросан, захар, сол, какаови и кафеени зърна, галета, добавки и подобрители за различни сектори на индустрията, дървесни стърготини, царевица и специални видове скорбяла, сухо мляко, твърди желатинови капсули, перлит и дървесно брашно, глина, каменно брашно, пластмасови гранули, различни прахообразни химикали, абразивни частици за паста за зъби, въглищен прах, дървени частици, различни видове фуражни гранулати, както и много други.

Надстройки за камиони тип A/API

Нашите надстройки за камиони (A/API) се конструират основно с капацитет от 23m³ до 35m³. Ние сме, също така, правилният партньор за производството на оригинални изделия по спесификация на клиента. В зависимост от относителната плътност и консистенция, в нашите надстройки могат да се транспортират строителни материали, храни, фуражи за животни, дървестни частици и др.

Ремаркета тип SAPI/ZAPI

Двуосните ремаркетата тип SAPI/ZAPI са със стандартен обем между 18m³ и 33m³ и намират приложение за транспортирането на строителни материали, хранителни продукти, фуражи за животни, дървесни частици и много други. Индивидуални решения могат да се изпълнят, за да удовлетворят Вашите специфични желания и изисквания.

Контейнери тип CK-BI и контейнер-шасита тип SKM

Нашите висококачествени контейнери се произвеждат със стандартните размери от 20’, 30’ и 40’. Те са подходящи за надеждния и безопасен превоз на прахообразни и гранулирани вечества като: строителни материали, храни, химикали и различни видове фуражи. Контейнер-шаситата са изработени от алуминиева сплав с висока якост и издръжливост. Приложими са за транспортирането на контейнери с различни размери.

Ценов РЕМ ООД © 2008-9 | design ToniPixel